A tökéletes első fülbevalót keresed kislányodnak? Nálunk megtalálod az igazit!

Kérdésed van?

Hívj minket! +36306281258

Szűrés
Ékszer színei
Anyag
Termék státusza

Köves

Ünnepeld meg kislányod életének felejthetetlen pillanatait egy fantasztikusan ragyogó, köves gyerekfülbevalóval! Ezek a kifejezetten kislányok számára tervezett varázslatos ékszerek kisbabakortól egészen a kisiskolás koráig elkísérhetik majd szemed fényét. A páratlan Lisa köves gyermekfülbevalók ugyanis kivételes módon ötvözik a stílust, a minőséget és a kényelmet. Görgess lejjebb és fedezd fel webshopunk káprázatos köves gyerekfülbevaló-kínálatát!


4termék 14

Ragyogó darabok


A Lisa gyerekfülbevalók ragyogását a tizennégy karátos fehér vagy sárgaarany alapon túl az elképesztő szépségű cirkónia kövek biztosítják. A cirkónia egy szintetikus kő, amely megjelenésében és csillogásában nagyon hasonlít a drágakövek királynőjére, a gyémántra. A különbség ránézésre szinte észrevehetetlen. Árban azonban annál inkább: a cirkónia jóval megfizethetőbb a gyémántnál, miközben megjelenésében ugyanazt kifinomultságot és eleganciát kínálja. A számtalan módon csiszolható cirkónia köveken csodálatos módon törik meg a fény, így fülbevalóba kerülve kivételes ragyogást kölcsönöznek viselőjüknek. Mivel ezek a kövek szinte a szivárvány minden színében előállíthatók, így a kislányok körében kedvelt színek, mint a rózsaszín vagy a lila éppúgy megtalálhatóak köves gyerekfülbevaló-kínálatunkban, mint az áttetsző darabok. Az apró kövecskék gyerekbarát módon, stabilan illeszkednek a Lisa gyerekfülbevalók arany alapanyagába, így nem kell attól tartanod, hogy kiesnek. A köves díszítés ellenére a fülbevalók súlya szinte pehely könnyű, így igazán kényelmes viseletet biztosítanak gyermeked számára a mindennapokban. A kényelmet szolgálja a legtöbb köves Lisa gyerekfülbevaló záródása is. Az úgynevezett tekerős stekkernek köszönhetően ezeket a fülbevalókat az alváshoz sem kell kivenni a gyermeked füléből. A hátsó korong ugyanis megvédi a fejbőrt a fülbevaló szárának szúrós hegyétől.


Káprázatos ajándék


A csavarós záródásnak köszönhetően egy hosszú évekre szóló ajándék is lehet ezekből a gyerekfülbevalókból. A tekerős megoldás ugyanis állíthatóvá teszi a fülbevalót, amely így alkalmazkodni tud gyermeked fülcimpa vastagságához. Így kísérheti el egy Lisa köves fülbevaló pólyáskortól egészen kisiskolás korig viselőjét. Ha egy hosszú évekre szóló emléket szeretnél gyermekednek ajándékozni, akkor ezek a fülbevalók tökéletes választásnak bizonyulnak. A formák és szimbólumok sokszínűségének köszönhetően pedig egy személyes üzenet is lehet belőlük.


Varázslatos kombinációk


Egy kis hercegnő számára fontos, hogy olyan ékszert viselhessen, amely megfelelően tükrözi a személyiségét és stílusát. A Lisa köves gyerekfülbevalók széles választéka lehetővé teszi, hogy minden kislány megtalálhassa a számára ideális darabot. Az olyan kövekkel díszített formák, mint a szív, a csillag vagy a virág minden gyerek szívét megdobogtatják. A letisztultabb vonal kedvelői pedig az elegáns, egy-egy cirkóniával díszített gyerekfülbevalókból válogathatnak.


Ha a te szívedet is elrabolták a Lisa köves gyerekfülbevalók, akkor ne habozz! Válassz közülük egy olyat, amelyben gyermeked minden egyes nap ragyoghat! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy életed legfontosabb személyét valami igazán különlegessel lepd meg! Dobd a kosaradba a kedvencedet, vagy böngészd tovább webshopunk színes gyerekékszer kínálatát!